viernes, 28 de mayo de 2010

2ona Prova Open Espanya Dh Tartareu

El passat cap de setmana s’ha disputat la segona prova de l’Open d’Espanya de descens, al poble lleidetà de Tartareu, puntuable també per la Copa Catalana. Es tracta d’un circuit molt dur, ple de pedra solta i molta pols, amb un desnivell de més de 350 m i amb moltes curves contraperaltadas, el fa un dels circuits més difícils del campionat, i sobretot amb les altes temperatures que ens vam trobar.

Fins allà s`hi van desplaçar més de 250 corredors de tot Espanya i algun estranger, i tot el nostre equip de descens a falta de l’Hereu, a la recta final de la seva recuperació.


S’ha de dir que vam tenir molta sort, al no tenir problemes tècnics ni punxades en les dues mànegues, cosa molt fàcil en aquest circuit.
Pel que fa als resultats, en Jordi es va col•locar en 27ena posició èlit, amb dues baixades idèntiques. Només una dècima menys va fer l’Alan, temps que el va col•locar en la 22ena posició de Màster 30. L’Albert va aconseguir la 7ena posició i segona a la copa catalana, però per la puntuació de la general del català no es descompten els temps dels corredors de fora, cosa que n’ha fet queixa a la federació, tot i això s’ha posat en la segona posició de la general.

La següent cursa s’hauria de disputar d’ aquí 15 dies a Tavascan, però es té la incògnita de si es podrà disputar degut a la gran quantitat de neu que encara hi ha al circuit.




Èlit
----------------------------------------------
Jordi Giro 27è i 111è scratch 3:53.337, 54è General C. Cat

Màster 30
----------------------------------------------
Alan Marcos 22è i 110 scratch 3:53.239, 13è General C. Cat
Albert Batlle
7e i 32è scratch 3:32.036, 2on General C. Cat

lunes, 24 de mayo de 2010

Quadre Giant XTC Advanced SL

Tenim a la botiga el nou quadre tope de gama de la firma GIANT.

- Giant Advanced XTC Super light


És el quadre que fa servir l'equip Giant de copa del món o el Rabobank Off-road entre d'altres.


- Pes aprox. 1100gr

- Talla L (1,75 - 1,85)

Ve amb porta bidó de carbono, direcció i tanca de tija.

P.V.P 1.499€

OFERTA MEDINA LLAGOSTERA (trucar per consultar preu, s'envia a qualsevol part d'espanya)

Gran oportunitat de tenir un dels millors quadres del mercat produït pel major fabricant de quadres del món!






jueves, 20 de mayo de 2010

ESPECTACULARS FOTOS DEL CAIXA GIRONA FIGUERES!!

Aquí teniu un recull de fotos del Passat Trofeu Caixa de Girona disputat a Figueres. Aquest cop només van caure 2 podis pero be...hi ha algunes explicacions...

En fí aquí les teniu! (Gràcies a la Mare d'en Jordi Quintanas que és la fotògrafa oficial de l'equip i a les imatges d'en Santi Jimenez Palau)

lunes, 17 de mayo de 2010

DESASTRE ORGANITZATIU AL CAIXA DE FIGUERES

I no és el primer any!!. El marcatge deficient i la falta de controls han estat decisius per donar uns resultats que no s'hauries de tenir en compte.
Com sempre l'Oscar, en Figueras pare, i algú altre que s'hi va apuntar, vam anar a caminar una mica i buscar una pujada per donar aigua. Vam caminar més de 20 minuts i vam veure desde el castell gairebé tot el circuit.
A la primera volta tot més o menys normal, però a partir de la segona, comencem a veure el que en principi veiem com actuacions magnífiques d'alguna gent, però aviat canviem de parer ja que són massa "enxufats" per una sola cursa. Un Esteve inhabitual en quatra posició absoluta, un cadet líder per molt al que en Quinti carda uns 3 a 5 minuts, en un circuit molt bó per a en Quinti!!. Un màster 30 devant del Ghost Starbike que no era el líder i al que carden uns quants minuts normalment, els dos millors júniors anant segón i tercer havent passat al primer molt abants,...etc,etc,etc,.... Total: Un despiporre de collons.
Al arribar a meta després d'una altre patejada, començo a copsar impressions i tothom ho corrobora. S'han trobat gent al devant que havien passat, els cadets s'han trobat les nenes Forés devant, el Júnior que anava primer havia retallat (no va guanyar igualment ja que el va atrapar en Gerard Alvarez (per segón cop)). En Camps (líder de màster 30) corrobora que el seu col.lega de equip no anava devant (que ell sabés). Inclús l'Oscar Garcia (nostre) anava devant d'en Mario a la segona volta i d'en Víctor!!!!. En fí, un sense fí.
No culpem a tots els corredors beneficiats, que podien anar a roda d'un espavilat, o inclús no veure les poques cintes que hi havien, encara que hi havia quí s'ho havia preparat segur.
Així en Josep Duran va entrar 5è quan fà 4 anys que no perd una cursa i al km. 3 jo el vaig veure 2on a roda del primer i molt escapats dels altres. Tampoc l'Arnau Donate queda mai tant enrera. La alegria de la jornada ens la donà en Quim Esparreguera que va guanyar en absència d'en Cabana (i sobrat).
L'any vinent no volem anar a Figueres a còrrer ja que no ha anat bé i, parlant amb l'organitzador, no es fèia càrrec dels errors sino que dèia que el seu cadet estava molt fort i era d'allà (en Quinti li cardaria 3 minuts igulment en un circuit sense desnivell on no té rival), Que amb el vent era difícil marcar, i d'altres. A veure si amb els dies ho enfoquen millor...
Afegiments: Els 2 primers de màster 40 (que no veuen en Quinti i l'Edgar mai) van quedar per devant dels cadets i a rime de 4rt i 5è absolut!! (a ritme d'en Collados?). I el màster 30 que guanya, més ràpid que en Collados i fà tres voltes com ell. Deu n'hi do.

jueves, 13 de mayo de 2010

TOUR DE FLANDES 2o1o!


Tot va ser culpa d’en Jordi, que ens va passar el link de la pàgina web del Tour de Flandes per a cicloturistes. La data era el dissabte 03.04.2010, on es celebrava una marxa de 265 Km pel mateix recorregut (i els mateixos murs) que la cursa que l’endemà disputaran els corredors professionals.


Dit i fet, ens hi varem apuntar i vinga, cap a Bèlgica que tampoc està tan lluny...


El dissabte, doncs, a les 7.30

del matí varem sortir de la plaça del mercat de Bruges. Els organitzadors t’obliguen a passar pel carril bici (sí, a Bèlgica n’hi ha d’aquestes coses que a Catalunya són tan rares), fet que era una mica perillós anant amb grupets de cicloturistes. Els primers quilòmetres van a anar passant acompanyats de la típica climatologia belga: vent fred, pluja i humitat...




El més “divertit” va ser quan a partir del quilòmetre 130 varem topar-nos amb els primers murs...alguns asfaltats i d’altres amb llambordes. No són gaire llargs però sí explosius, entre ells el Koppenberg, Molenberg, Kapelmuur, ...fins a un total de 15. Va ser una decisió encertada dur tres plats; en algun mur amb les llambordes molles i fang entre elles, no era fàcil pujar-los sense posar el peu a terra.

Als últims murs, una colla de locals amb gerres de cervesa a la mà, t’animaven de manera molt efusiva, cosa que et donava forces per acabar de superar les últimes rampes.

Els avituallaments tenien la part negativa de la cua que havies de fer, on agafaves fred, però disposaven d’uns gofres i unes galetes de mel molt bones. Finalment, després de deu hores pedalant, varem arribar a Ninove. Amb en Jordi ens ho varem passar molt bé, però el millor del dia van ser les patates fregides i l’hamburguesa que ens varem fotre després d’arribar.


L’endemà tocava veure la sortida de la cursa dels professionals a la plaça del mercat de Bruges, i després d’un bon cafè, triar un mur on esperar per veure els corredors.

Varem veure passar la cursa de fèmines en un poble i per veure la dels homes varem triar el mur Leberg. L’afició que hi ha en aquest país al ciclisme és impressionant, a les cunetes del mur hi havia gent disfressada, bevent cervesa i copes de cava, amb banderes de Flandes...

Feia un vent molt fred, però va valdre la pena veure a pocs metres en Cancellara i en Boonen escapats....i com que on estàvem era un mur proper a meta, la resta de corredors van anar passant en grupets petits i alguns amb més cara de patiment que d’altres...

Del mur varem anar cap al poble on un garatge particular s’havia convertit en una sala amb una televisió gran i barra de begudes. Allí varem poder veure la resta de la cursa en directe que va guanyar en Cancellara després de deixar enrere a en Boonen al Kapelmuur.


En resum, el Tour de Flandes per a cicloturistes és una dura però més que recomanable experiència.


Jordi Canals

Marc Buxeda


BONES FOTOS DESDE VALL DE LORD

Avuí us presentem unes fotos que han fet desde OCISPORT:


Gas Quim, Gasssss!
Quintanas "Peu a baix"

Cacaito's Power
Quina técnica! Sillin al pit!

Medina LLagostera's full podium!



Demà tenim preparat un mini reportatge de part d'un membre de la secció de carretera sobre el Tour des Flandes 2010!!
Oju! a la locomotora Cancellara!! IMPRESSIONANT!
No us ho perdeu!!













domingo, 9 de mayo de 2010

QUINTANAS & DURAN imparables a Vall de Lord!

Diumenge màgic per l'equip MEDINA LLAGOSTERA!

L'equip es donava cita a un dels circuits més macos de BTT del circuit com és de de Vall de Lord. Hi havia bones sensacions i les coses pintaven força bé, fet que es va demostrar a final del matí.

Estem orgullossos d'haver aconseguit dos podis a tot un OPEN D'ESPANYA en una categoria com la Cadet, on trobem nois de tot arreu de la península. I és que en Jordi Quintanas ha fet el que havia de fer si volia el maillot de líder i ha sortit a per totes sense preocupar-se de ningú. Tot i el carreron del també gironí Edgar Valero, que l'ha aguantat més de mitja cursa, en Jordi ha seguit machacant els pedals com ell sol sap fer i ha arribat a la meta amb 1.30 min. sobre l'Edgar. Però no acaba aquí la història, ja que en Pere Duran, ha sortit súper ambiciós i ha aguantat una volta a roda d'en Jordi per després fer un carreron aguantant al portuguès que li venia al darrere enganxat tota la cursa, i gairebé atrapant a un Edgar que baixava el pistó degut a la reescalfada a roda d'en Quinti.

Felicitats a un Jordi que es posa de líder i amb la cursa dolenta del líder anterior javi Cerdeño, li treu ara més de 100 punts. També felicitats a en Pere pel seu primer podi nacional, després del de copa Catalana de corró.

De la resta de l'equip, en Giovanny va debutar a l'Open després de la operació de la mà a un circuit massa tècnic i exigent per la seva malmesa confiança baixant. Amb temps tornarem a agafar-la.

Els màsters 30 van còrrer crono de copa Catalana dissabte i en Jose caldas va tornar a fer 6è. Ens fèia tornar a il.lusionar-nos amb una bona cursa diumenge. No va ser així i no es va trobar en cap moment per acabar 20è. La mala nit anterior podria ser la raó. En mario Roldan amb el seu nou "pepi" va fer 30è fent una bona cursa, i l'Oscar 41è.

En Quimet va fer 9è i nho estava content perque va menys que l'ant passat i no sap perquè. Estems segurs que girarà la truïta i ens donarà alguna alegria més endevant.

Bona cursa d'en Figueras que va fer top 10 sots 21 i que s'està acostumant a fer la cursa amb en David Carneros, i això l'any passat ni ho hagués somiat. Només al final en David va obrir una mica ge gas i li va treure 2 minuts i pico. Tot i això no els van doblar com sí va passar amb rivals directes del Caixa. Penseu que els 3 primers èlits de la cursa: Rubén Ruzafa, Iñaki Lejarreta i Sergio Mantecón, són top 10 habituals de Copa del Mon, i perdre menys de 25 minuts en 2 hores està molt bé.

Els bons resultats ens han fet assolir el 5è LLOC PER EQUIPS que és un altre fita de l'equip no aconseguida fins ara. Enhorabona a tots un altre cop!!!!


Gràcies a la Mare d'en Jordi Quintanas per les fotografies!!

La pròxima aquest diumenge al Caixa de Figueres. Salut


ÈLIT

-------------------------------------------------------------

1º 10 RUZAFA,RUBEN ELITE ORBEA 01:41:26

2º 7 LEJARRETA,IÑAKI ELITE ORBEA 01:43:02 1:36 min.

3º 1 MANTECON,SERGIO ELITE TREK-LORCA TALLER DEL TIE 01:43:51 2:25 min.

4º 2 COLOMA,CARLOS ELITE MSC BIKES 01:46:23 4:57 min.

32º 73 CARNEROS,David ELITE MEDINA LLAGOSTERA 02:10:45 29:19 min.


SUB-21

-----------------------------------------------------------------------------------------

1º 41 COSTA,Mario Luis SUB21 SELECCION PORTUGUESA 01:52:12 min.

2º 18 SANCHEZ,JOSE MARIA SUB21 SPORT BIKE JAEN 01:52:23 11 seg.

3º 125 MARINHEIRO,Ricardo P SUB21 TX ACTIVE BIANCHI 01:56:31 4:19 min.

4º 13 ALMENARA,Umbert SUB21 MSC BIKES 01:58:40 6:28 min.

10º 131 FIGUERAS,Eduard SUB21 MEDINA LLAGOSTERA 02:13:46 21:34 min.


MASTERS-30

-----------------------------------------------------------------------------------------

1 686 JUAREZ,Oscar MA-30 CERAMICAS ONDA - ECP 01:31:30

2 575 GUERRERO,JOSE MARIA MA-30 CENTAURO NEGRO-C.C. PORTU 01:31:55 25 seg.

3 656 MARRASE,José Juan MA-30 CATALUNYA SUD CLUB CICLIS 01:32:04 34 seg.

20 568 CALDAS,Josep Mª MA-30 MEDINA LLAGOSTERA 01:39:52 8:22 min.

41 622 GARCIA,Oscar MA-30 MEDINA LLAGOSTERA 02:08:25 36:55 min.


CADETS!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------

1er 801 QUINTANAS,Jordi CAD-2 MEDINA LLAGOSTERA 01:06:16 seg.

2on 806 VALERO,Edgar CAD-2 BICICLETES ESTEVE 01:07:41 a 1:25 min.

3er 815 DURAN,Pere CAD-2 MEDINA LLAGOSTERA 01:07:56 a 1:40 min.

20é 895 PICO,Giovanny CAD-1 MEDINA LLAGOSTERA 01:18:57 a 12:41 min.


Clasificación de : MASTERS-50-60

-----------------------------------------------------------------------------------------

1 950 ESCOBAR,MARIANO MA-50 RUMBO ALBACETE CLUB CICLI 01:10:38 min.

2 967 MORALES,José Luís MA-50 TRUJILLO- PENYA CICLISTA 01:14:12 3:34 min.

3 906 PALOMINO,Josep MA-50 DIFOPRINT 01:15:36 4:58 min.

9 902 ESPARRAGUER,Joaquim MA-50 MEDINA LLAGOSTERA 01:20:46 10:08 min.


Clasificación por equipos Puntos

---------------------------------------------------------

1 TREK-LORCA TALLER DEL TIE 713,0

2 AMBISIST 615,0

3 BICICLETES ESTEVE 411,0

4 TODO BICI/JAG-SERIG.CONOR 278,0

5é MEDINA LLAGOSTERA 250 punts

6 AYALA TEAM 235,0

7 CC PALAUTORDERA-C.DEUMAL 216,0

8 RADIKAL BIKES 200,0

9 CONOR-SALTOKI-BERRIAINZ 180,0

10 MSC BIKES 172,0

domingo, 2 de mayo de 2010

RÈCORD DE PODIS (8) AL CAIXA GIRONA DE TOSSA

Gran diumenge de BTT a Tossa de Mar amb un gran circuit (com sempre) de btt pur dissenyat pel C.C Tossa, que ha fet les delícies de tots els participants tot i la gotellada de la segona volta.
Avuí el Medina Llagostera anava a per totes amb l'equip complert en un any marcat per la coincidència de dates amb l'Open d'Espanya.



La cosa ha anat força bé amb 8 podis en 8 categories diferents:


-Fèmines 04/05: Xènia Donate (caiguda inclosa i tirites de colors)
-Fèmines 02/03: Xènia Morales (molt més a prop de la 1ª amb la de 24")
-Pre-Benjamí: Isidre Martí 6è
-Principiants 01: Genís Martí 3er (abonat a aquest lloc del podi)

-Infantil: Josep Duran 1er (Màquina a 44'54 la volta amb 12 anys!!)
Arnau Donate 8è (4rt dels de primer any i en progressió)
-Cadet: Jordi Quintanas 2on (al esprint. Se li ha escapat una altre....)
Giovanny Pico 4rt (anem a més clarament)
-Màster 50: Quim Esparreguera 2on (5 punts al genoll)
-Màster 30: Jose Caldas 2on ( a 6" i primer podi de l'any)
Mario Roldan 23è
Oscar Garcia 36è
-Èlit: David Carneros 8è (9è scratch!! cobra i tot)
Marc Whitelaw 19è (22 scratch. Collonut)
-Sots 23: Edu Figueras 2on (10è scratch: Carreron. Enhorabona)
-Esplai: Raul Gallego: 13è (o 12+1)

ENHORABONA A TOTS!!!!

Ens veien Diumenge vinent a Vall de Lord.